1st Feb - Most Beautiful Day!!!

1st Feb!!!! Yeah!! Selamat Hari Wilayah utk W.P KL dan W.P Labuan... 3thn sebelum ni merasa la jugak cuti 1st Feb sebab duduk Labuan, tapi tahun ni tak lagi... Ops...kenapa cerita psl Hari Wilayah ni?? Hahaha...

Actually, hari ni bukan setakat Hari Wilayah je, tapi hari ini hari Birthday utk org ituuuuuu.....hahaha!!

Siapa? “Org ituuuuuuuu..” hehe....

Happy Birthday utk “Orang itu”...

Sejarah juga utk hari ini...sebab pertama kalinya untuk saya mengucapkan hari jadi kepada “orang itu”... Seriously, sejak usia 5tahun hingga ke 24thn usia nya hari ini, inilah pertama kali ucapan utk “orang itu”..!!! dan baru tahun ini juga tahu rupanya “orang itu” birthday 1st Feb!!! Hahahaha!! Sangat jahat kan diriku!!! Hehe...(sungguhhhhhhh tidak tahu...)

Sempena Birthday “orang itu”...

Orang ini doakan semoga dengan panjangnya umurmu, tertingkat juga amalan dan taqwamu kepada Allah SWT. - Dimurahkan rezeki - Dipermudahkan urusan - Diberkati dan dirahmati Allah SWT - Berjaya di dunia dan akhirat InsyaAllah.

"Jangan pernah sekalipun berduka dan bersedih dengan apa yang menimpamu, mungkin ianya adalah ujian yang Allah berikan padamu untuk mengujimu sebelum diberi sebuah perkara yang lebih baik."

Okeyh..disebabkan ini ucapan pertama kali..TOLONG SAVE ok...kot2 pas ni ucapan ni berbayar pula..hehehe



notahati:: suka sudah lagu ni..... hihii =)
>heart<
nOorul (",)

3 comments:

{ kyrill } at: 1 Februari 2011 11:18 PG berkata...

biar hanya tulisan tanpa pena,ianya sudah cukup bermakna....terima kasih..:-)

{ Nrul Hearty } at: 1 Februari 2011 12:03 PTG berkata...

memang la tanpa pena..sbb orang ni guna keyboard...taip2 saja! hahaha =p

{ kyrill } at: 1 Februari 2011 1:02 PTG berkata...

itu la pasal...sekarang zaman teknologi suda...mudah!!!hanya di hujung jari sahaja..hahahaha

 

Copyright © 2010 Keep shining, keep smile!, All Rights Reserved. Design by DZignine