..............................KEWANGAN ISLAM UMSKAL.......................


HE 23 KEWANGAN ISLAM, SESI 2007/2008
(TAHUN II)
_______________________________________________
Sebenarnya, yg ni baru separuh sj yg hadir utk sesi bergambar ni....
Ada lagi separuh, yg belum bangun rsanya la...yelah, bergambar awl2 pagi...
Kebetulan pla xda clz, smua mls la...
hehehe...
Semua2 ahli dlm gmbr ni..
**happening...
**paling bising....(TRADEMARK HE 23, hihi)
**hyperactive....
**mumaiz....
**sukar dikawal.....
**sporting......
mcm2 lagi la....
yg penting+nampak..kami la member cos yg paling rapat ngan 1 sama lain
jika dbandingkn ngan cos lain...
smua ada connection yg bgus...
setuju kn..??
kn...
kn...
kn...
kn...
Hehehe....
blogger-emoticon.blogspot.com

Read more

PANGUMUMAN...hihi...perli rekod yg selalu kna psg bila exam...

PANGUMUMAN...apabila talian online hendak ditamatkn...
Hihihi...

Anyway, dlm 10 hr ni ataw lebih...aku mungkin x on9 lagi....hehe..sj ingin memberi cuti pd YM+MSN+Skype yg tlh lama berkhidmat spnjg sem ni..huhu..dan ingin menghentikan seketika pkmbangn luar yg kdg2 menyakitkn ht...huhu...dlm wktu ni jg, aku sdh tukar status YM ku sbyk 5x...hahaha..sj je.......yelah, mau genapkan 10 la...mau hentikan dunia luar konon..huhu, hp still on jg.klu blh aku off, msti aku wat, cuma rsau mama+kak+abg yg kini menjadi pemanggil setia setiap hr akhir2 ni akan call aku..takot jg klu ada hal yg btul2 penting..kn..kn....so, klu ada apa2 hal yg penting, rasa2 perlu utk bgtaw aku..o aku msti taw jg...just sms o call aku ek...blog ni pun akan jrg update..so, klu ada enrty bru, ada la tu.....klu xda, mkna nya cuti sem cuti jg blog..hihi..tp jgn risau, rasanya masih rajin lagi utk update..hihih

Kebetulan, dlm 10hr ni jg la..aku perlu mengemas...smua brg akan masuk kotak, then msuk stor....mau balik kampunggg..yeaahhhhhh!!! best wooo..cuti dua bulan..huhu, excited nya. pdhal tiket blum beli lagi..wahahaha... Actually, aku x semangat mau balik..ntah la napa..msti aku rindu kwn2 aku...sbb aku rasa pnghujung sem ni best sgt dbandingkn ngan sem2 lain...sbb tym ni aku rasa aku rpt ngan smua kwn aku d sni..huhu...msti aku sunyi bila balik nti...........aku rinduuuuuuuuu..........

Balik kmpung kali ni akan bawa sdkit takut utk aku..uwaaaa...aku kna menghadap JPJ cuti ni..adoiii..aku x redy lagi..ish..aku takut sgt ngadap JPJ ni...rasa mcm kpla lutut mau tecabut...apapun, wish me luck aa utk test nti...ku bkn mama yg pksa, aku xmau ni..xpa..xpa...aku mau kereta, jd aku mstiada/amik lesen jg..huhh..selangkah ja lagi dpt lesen, ..teruskn......huhu..doakn aku aaa...hihi
Read more

....versi bahasa kita...hehehe

Mmm..baru bangun dr tdo...trus rasa maw memblog..hihi...
hari ni aku rasa hr yg panjang sgt..haishhhh ntah la..rsa lambat sgt...xtaw la napa aku ri neyh..ntah apa yg x kna??...hrmm...blogger-emoticon.blogspot.com Ha, kali ni aku mau post gna bahasa aku..bahasa bangsaku, brunei..hihi..try 2 understand....

Peperiksaan Akhir
Tinggal 2 periksa lagi aku d sni...ari tiga ani sama jumaat dpn lagi (OB ngan Acc)..fuh..jauh banar jrk ny..hmpir selesai jua sdh smua. hr anam atO, aku muet, uih...gilakkk dsyat nya..nda teungkap ba kata2...nasib tah sj ba...mudahan2 dpt tah jua kali ani...

Muleh
Krn jarak periksa luan jaOh..smpat lagi mun ku kan muleh rmh, pastu dtg bebalik kolej ani..huhu..tp taw jua ku, aku x muleh jua, aku kan enjoy dlu sni...huhu...lapaskan dlu smua periksa, baru tah ku mikir kan muleh ke rmh tO...muleh ngan tenangnya..tenang ka jua muleh karang??huhu.ntah la...xda rsa "eski" pun maw muleh ani...xlagi mcm dlu, luan nda sabar bnar bah dlu atO..kesabaran yg melampaw2 kan muleh...utk tahun ani sj, aku sekali sj ku muleh rmh, padahal hmpir sj ba mun ku kan muleh,hihi...itu pun muleh yg membawa sejarah...dan akhir nya sejarah atO jua yg lenyap..ya tah aku x suka sejarah ani..huhhh...biar tah sejarah atO mati...nda ku mau ingat...kali ani mcm ada sj yg halang kan muleh cuti ani,apa yg menghalang?? ntah la apa....ani tiket pon balum bebali...karang2 tah sj....

Rindu dangan-dangan
Cuti kali ani akan buat aku rindu dangan2 ku ani d sni....Mmm..mcm entry ku sblum ani, sem dapan, bisdia tinggal arah lain sdh. nda lagi sama2 ku...yatah ku kan rindu...Pas ani, jarang tah aku mdangar bebelan umi ku Fitri..(get well soOn umii..), nda lagi ku meliat c ernie bangun pg, rindu ngan Ct, dangan ku mkn nasi goreng paprik, ia tah yg selalu hbskn klu aku x larat sdh..rindu yaya, mesti aku rindu sbb teda lagi ingar2 sama ia,hihi..aku sj yg selalu ingar sbb mun ia sdh menyasah baju, 2hr pun x pandai siap, biarpun mesin yg menyasah...hihihihi..rindu aznur, rindu dia masak2..hahaha..dia la pengganti jwtn ku selama ani..of cos jua aku rindu kakak ku d sni, kak G..kakak ku paling cengeng..wakakaka..klu bdk2 x ngis,kakak pon mana boleh nangis2...hihi..rindu mint, yg selalu wat teh tawar, self-services k...hahahah...rindu serra the chomm...hihihi..bakal rumetku, bisai2 aa perangai....jaga ko nti...ani lagi, dua org juniOr ku, yg selalu banar ku nyaya...hihi..ntah sapa tah kan menocang rmbut ku lapas ani..TQ aa rabai n christine..susah kamu kn ngunjar senior mcm kami...ahakz...Mmm..ada lagi jua sorg yg kali jua ku kan rindu..tapi sapa??hahaha..nda ku taw eh..tettttt...............im done...hihihi


Read more

Finally.....Final Exam....

Akhirnya.....
Final Exam Fever...blogger-emoticon.blogspot.com
Rasa hidup pun berubah..huhu..mlm bertukar siang...siang jd mlm....
Spesis kelawar+ brung hantu semakin bertmbah...huhu..
Masa ni la kertas+buku+pen mula berfungsi....
Ada jg yg baru bejinak2 men kalkulator...hihi
Time ni jg la catridge refill baik2...print slide..hahaha
Byk btul dugaan exam ni....lagi2 teda airr......x sukaaa..aishhhhh....
4 paper sdh lepas...yang lepas, biarla lepas...tawakal...
Baru hbs 4 sbjek..rasa mcm hbs exam sdh....huhu...x sabar mau balik...
Ada lagi 3....yeah...chayok...!!! hehe....blogger-emoticon.blogspot.com
Read more

Kesah2 MP1-3003 sesi 08/09

Aku baru ja view kak G pnya blog..kebetulan lagu samsons-Kenangan Terindah yang bekumandang...huhu...terpanggil pla mau cerita psl rmh+org rumah aku ni..teringat pla kenangan masuk rmh ni MP1-3003..hahaha...rmh baru bila masuk thn 2 d umskal ni..hihi...masa mula2 masuk ums ni, rmh lama d blok mp2-3003...jiran nya kak G.. blok hujung, rmh paling hujung jg..huhuhu...thn 2, rumah baru... kali ni serumah ngan geng..yg memang geng karas...haha...apa nda..smua 1 cos yg SAMA, jadual g kuliah+tutorial confirm la SAMA kn....klu sdh sama2 ni..mkna nya...klu ada kerja, jwpn smua pun SAMA kn..hahaha...7org tuuuu...hahahaha..klu 1 org x g kelas, mkna nya semua pon SAMA x pi clz kan..hahahaha....blogger-emoticon.blogspot.com dalam tempoh 2minggu lagi kami akan berpisah..cewaaaah..cuti ba....sapa x mau pulang kn...pas tu sem depan, masing2 akan ada rmh baru..sah2 la bkn serumah lagi sbb fitRi, eRnie, aZnur, kak G, yaYa, cT sdh apply kolej beta...dan aku...setia d mutiara ni lagi ngan seRra...hihi..yg apply kolej beta, mayb kurg skit hprn utk 1 rmh...besa la, byk saingan...tp..xpa...asalkn ada tmpt tinggal kn.. Ingat lagi, masa apply rumah ni, aku dpt bilik single..hihi, best jg la sorg2 ni, xda sapa gnggu hrta aku...kahkahkah...

  • Masa mula2 hidup drumah baru ni..ada ckit rasa x bestnya...sbb bilik air rumah ni kecik sgt...huhu, bkn mcm mp2, blh lagi lari2 dlm bilik air..hihi..
  • Bila masuk rmh baru ni, aku da tanggungjwb besar bila melihat rekod2 lepas geng2 aku ni pd sem2 sebelumnya..hheheh...dmana tercipta nya rekod naik teksi g kuliah gara2 lmbt bangun...pas tu tetinggal bus lagi..haha..naik teksi lagi tu, smpai kmpus, kls batal..hahahaha...rekod paling best la tu..kakakaka..(ampun eRnie+fiTri)...hihihi
  • Bila sem bermula, aku mulakan tugas ku..mcm biasa la..setiap pg membangunkn mereka2 itu...fuuuhhhhh..cabaran nya....mcm2 aksi aku tgk bila dorg bangun...huhu...masa2 awl mula betugas, smua bg kerjasama yg bagus, trus bangun bila dkjutkn...hampeh x lama pas tu, aksi tdur semakin dashyat neh..ee..geram siot pon ada..apa nda, bila sdh bangunkn dorg, aku g besiap, dorg smbung tdo balik..blogger-emoticon.blogspot.com...perghhh....pas tu...smua blum iron baju..perebutan iron+bilik air dpagi hari berlaku lagi..huuhu..kdg2 aku sdh siap chantek pkai tdung, dorg baru bangun..huhu....
  • Mau kejutkn ernie ngan fitri, ok sj....tda hal..bg respon skdar angguk...tp bdn x gerak..tu ernie..hahahahaha...pekembangan yg agak negatif...klu ada buku ulasan psl usaha bangun tdur, byk sdh list ni,...fitri pla...bagussss nya....aku bg bangun dia duduk, aku selangkah kluar ja trus amik next post, tdo lagi..itu kira ok lagi..klu dia sdh masuk bilik air, agak2 lama sgt dia dlm tu, lebih baik ketuk bilik air tu...blh tdur tu..hahaha..ampunnnnnn....klu bangun kn yaya ngan ct..blh lagi gaduh2 dorg bedua, tp mata tutup..aku d tengah2 kasi bangun dorg, blurrrr....mrh2 lagi d bg bangun ba..."suh la ct bangun dlu..eeee" kata yaya.. kata ct pla.."yaya bangun la ba ko dlu.."huhu..aku tgh2 jd mcm niblogger-emoticon.blogspot.com pndai la mereka...hihihi...kisah c aZnur pla..huhu..hnya hrpkn call sj..itu 70% failed, 30% lulus...x mampu dungkapkn la...hihi
  • Aku selalu perhatikan gelagat perebutan dorg ni smbil aku ngadap bekfas ku..yalah, aku sdh siap, dorg masih lagi ke sana ke mari besiap..
  • Kdg2 dua biji bus sdh berdiri tegak d bwh tu, dorg blh lagi sntai d atas..."fitri, ko mau bread ka??" alahai eRnie....padahal, pkcik loloQ siap tekan minyak berabis sdh d bwh, blh2 lagi behidang..hahahahaha....
  • Punca jd mcm ni sebab rumah ni amalkn western style pnya life...hahaha..hnya aku sj yg amalkn tradisi malaysia ni....dorg tdo puas bila siang, bila mlm menjelma, huhu..operasi mereka bermula...hihi..mula masuk rmh ni agak x biasa jg la..yalah, x pandai aku tdo yg berlebihan d pg hr...seperti separuh kehidupan ku tertinggal...huhu...klu aku bangun lmbt, aku tnya diri sndri.."ke mana hilangnya pagi ku..?"huhu... smpai skrg, aku kna bangun awl...tu la aku heran, mcm mana dorg blh melantak tdo smpai kul2 ptg..kdg2 3 ptg bangun..huhu...klu aku tdo lwat pon, aku tetap bangun awl jg, asalkn aku jmpa "pagi"..huhu.bermakna pagi tu.. tp..klu aku memang x blh tdo..memang x blh tdo la tu..rekod pernah aku buat 40jam xtdo..huhu...
  • tu kisah bangun..ni kisah mkn....psl mkn ni la mayb yg wat kami rapat gila2....yalah, sama ada prcaya ataw x......kami mkn besuap....pas tu mkn sepiring pla, mnum segelas....x kisah la siapa suap siapa...asalkn mamam...tu la kami...ada jg coursemate len tgk, siap ckp lagi...klu geng dorg, kna suap kwn pun malu2...x sporting ba tu....hahaha..tp kami lain....kami x kisah smua tu....tdo pon blh sebantal taw...huhu...ni la susahnya....bila masing2 balik nti, cuti, xpon sdh hbs stdy..msti mencari ni satu2...fuh...bygkn la..d sni sj, klu jln rmai2..sorg tetinggal d rumah...mesti call tu..."hye..lama x jmpa..ko wat apa.." pas tu pesanan bejela2..hihi...padahal sblum jln jmpa, balik pon jmpa jg....tp betul.....serius..ni la kami...
fuh, blum apa2 lagi aku rindu sdh la...serius..aku rindu sdh ni mau kasi bangun dorg..yalah..setahun bg bangun dorg tu...bkn senang...skrg ni musim exam, paper byk wktu petang, so, klu aku bangun pg, aku x la bg bangun dorg, sbb dorg lambat tdo.....jd..bila dorg da bangun sndri, tugas aku pon da stop..huhu..windu nya aku akan jwtn aku itu..hihihi.......
Read more

air tnpa aku...VS aku tnpa air....

Pergggghhhhh........
air oooo air.....ni bkn setakat air menyorok..ni mcm pulau labuan kekeringan air...huhu......dugaan exam..mau stdy pun pyh, x selesa......ceh...alasan..hihi....huhu..cpt2 la wey repair paip tu...manusia yg tinggal labuan ni...blogger-emoticon.blogspot.comperlu mandi, perlu minum, perlu mkn....eeee...geram siot...klu la next wek ni bkn exam, awal2 lagi aku angkut pakaian aku balik papar...papar sedia menanti kpulangan ku...huhuhu.... blogger-emoticon.blogspot.commizz home...hehehe....air kembali lah...pulangkan air kamiiiii..............................................blogger-emoticon.blogspot.commsti ko rindu ngan kami ni kan air.....hihi....ehm.. mayb tema utk aku kali ini psl air la....huhuhuhu....best jg, air xda..aku pun xda air jg...air mata..tidak ada lagi air mata utk mu..blogger-emoticon.blogspot.comhuhhh.. AKU HAPPY skrg.....blogger-emoticon.blogspot.commcm entri sblum ni...fuh...aku lagi rsa bebas sdh skrgblogger-emoticon.blogspot.com..no more worryyyyy......kini langlah ku berlangkah2....hebat nya kn......huhu...Yeah!!! Tanpa Rasa Peduli!!! (my dear, pinjam jap ek ayat ni.....blogger-emoticon.blogspot.com segan i...hihi...)
Wishlist::aku hrp 1 hr nti........aku blh wat mcm ni utk nya...blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com .....wakakakkaakaka....aku hrp blh wat mcm ni jgblogger-emoticon.blogspot.com mcm ni jg...blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com wahahahahahahah....Aik...apsal aku ni...aku marah?? Ehhhh...tidakkkk...aku x marah.....aku happy...aku gumbira...come on la nOOruL..cOoL...evrything is fine....xda yg berubah...xda yg perlu aku rasa rugi.....huhu....biarkn dia bejuang...brkhidmat utk negara...biar kn dia ngan "tegas, adil dan berhemah"...wakakaka...dan aku...? biarkn aku beperang..wakakaka...blogger-emoticon.blogspot.com beperang ngan diri sndri..perang ngan paper2 bahaya spjng minggu dpn..huhublogger-emoticon.blogspot.com biarkn aku ngan "single, available dan mencari.." wakakakakakak.........fuh...im done..!!!blogger-emoticon.blogspot.com


~~~~blogger-emoticon.blogspot.com~~~~
Read more

15 April............GumbiRa nya aku...huhu

Hari ni best sgt utk aku...blogger-emoticon.blogspot.com...huhu...wlupun bfday aku kemarinblogger-emoticon.blogspot.com...hari ni tetap yg paling happy utk aku.... Rasa happy smpai x tido 1 hr...tepat kul 00.00 ,15 April, aku mcm x sabar tunggu kul 6 pg..ntah la..apa yg best sgt smpai aku x blh tdur mlm dan menghabiskn masa dpn laptop...bila kul 6, aku trus rasa oksigen pagi yg baru...hihi....Sbenarnya mlm sebelum berakhir nya my day, aku sdh wat benda yg selama ni aku x pernah buat... Selama ni aku xda kekuatan utk lakukanblogger-emoticon.blogspot.com...Selama ni jg aku ckp, aku xkn wat benda tu...blogger-emoticon.blogspot.com Ntah dr mana dtg nya semangat pada hari jadiku, akhirya aku lakukan..AKU BERJAYA LAKUKANblogger-emoticon.blogspot.com...hahaha...bila berjaya buat, aku rasa best gilakkkkkkkkkkkk!!! Aku sendri x sangka yg aku blh buat..... blogger-emoticon.blogspot.com rupa2 nya...perkara itu sebenarnya TERAMAT MUDAHHHH!!!!! napa la aku x wat dr dlu lagi aaablogger-emoticon.blogspot.com ..... Huhuhuhu.tp xpa......bila sdh buat...BEST!!!!!! dan hari ni jg...aku rasa aku sdh jadi nooRul yg baru...yihhhaaaaa....mungkin perkara yg aku buat tu, ada kwn2 yg bantah....blogger-emoticon.blogspot.com...speseli my superb beshy frenz (wlupun dorg x taw apa yg aku buat + msti x sangka aku sdh lakukan, sowie frenz, bkn x ikut + x minta nasihat kamoo, cuma kali ini aku patut wat keputusan sendri...huhu ) ..tp..aku rasa aku berbangga atas kejayaan aku itoooo.....huhu..bg aku jg itu kejayaan besar utk diri aku ketika ini....huhu..kiranya..KEJAYAAN itu hadiah utk diri ku sendri....blogger-emoticon.blogspot.com Bila aku sedar aku sdh berjaya lakukan......Aku rasa lapangggggg sgt......hahaha...luasssss rasanya..............blogger-emoticon.blogspot.com terasa semua yg ada rsa lagi ringan...kapala huts pun x berat lagi....paling penting...."nyawa no.6" pun lagi ringannnnn...my hp lorh.....(wlupun x berat pon)...my laptop also..huhu...Mayb, pada mereka yg taw perkara yg aku wat tu, mesti tnya2 napa aku semudah itu blh lakukan..huhu.... Ntah la..aku xda jwpn utk soalan itu dan utk persoalan2 len......cuma yg pasti...aku x perlu rasa bimbang lagi...x perlu rasa susah hati lagi...x perlu rasa sedey lagi....paling penting, aku x kan cederakan hati sendiri....blogger-emoticon.blogspot.com tu la sebaik2nya kn....... dan utk smua kwn2.....aku maw kamoo taw....blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comAKU HAPPY skrg........ blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com dan tidak sapa taw apa aku lakukan itu....hihihihihiblogger-emoticon.blogspot.com
Read more

On my day......14 April...

......... 14th April......................My Birthday.....
........22nd years...........
.......Huhu........
.......no spesel on my day....no cake..no party....
....like usually....
...........tp............

Utk smua geng He23 07/08...
TQ utk nyanyian td.....
hahaha...2x nyanyian...utk 22 thn....happening wooo...
.....hihihihi...

TQ jg utk my bestfren..thnx...
.....fiZah, fiDah & aDeQ...superb beshy fren...huhu
...beYo, aYienN, AznUr, eRnie, Kak G, Reka, kak Ana, Fitri, Abah....
***kak Ana...TQ utk present itooo...thnks a lot...muahxxx***
...Soh, mr.Papar, untiE anNa, mami De, Winda, Do @ giL, jennal & zaZa....
...mereka2 ni yg "membizikn" line smlm...haha...yg terawal la konon nya...
..sebenarnya..rmai lagi...tp..nti entry kali ni jd list nama pla..huhu...

"aku sayanggggg kamooooo"
....pd yg terlewat....
terima kasih atas keterlewatan itu...
terima kasih atas kemerajukan ini...
....important chapter in my life...
.......my famiLy....
my Sister...........TQ......muahXXXX...
uDa, miRul, esYa, aNees, chaRming + ciNta..TQ utk nyanyian kamoo...
bongCu winDu + chaYang kamOoOoO...
my bRo......huhu...adik abg sdh besar......
tunggu wktunya...hihi
for my MUM....LOVE U MUM........
....love...love...love....

all my kazen...speseli...RIEN......
thankz my dear.....

utk nya...
Terima Kasih atas Cara Ini...
Terima Kasih atas Hadiah Ini...
Terima Kasih atas Pemberian Ini...
Terima Kasih atas Maksud Ini.....
"...........berhenti berharap.........."



Read more

TERBAIK BAGIMU......

  • 1:26:00 PTG
  • 0 comments
Teringat masa kecilku kau peluk dan kau manja
Indahnya saat itu buatku melambung
Disisimu terngiang hangat napas segar harum tubuhmu
Kau tuturkan segala mimpi-mimpi serta harapanmu

Kau inginku menjadi yang terbaik bagimu
Patuhi perintahmu jauhkan godaan
Yang mungkin ku lakukan dalam waktu ku beranjak dewasa
Jangan sampai membuatku terbelenggu jatuh dan terinjak

Tuhan tolonglah sampaikan sejuta sayangku untuknya
Ku terus berjanji tak kan khianati pintanya
Ayah dengarlah betapa sesungguhnya ku mencintaimu
Kan ku buktikan ku mampu penuhi maumu

Andaikan detik itu kan bergulir kembali
Ku rindukan suasana basuh jiwaku
Membahagiakan aku yang haus akan kasih dan sayangmu
Tuk wujudkan segala sesuatu yang pernah terlewati

by Ada band ft Gita Gutawa,

Utk some1 yg btl2 spesel dlm hidup aku....
aku mau dia taw........smpai bila2 aku tetap ingat dia.....
Read more

Bila....Yang selalu...Entah bila

  • 1:20:00 PTG
  • 0 comments
Aku lahir dari perut mama..
Bila dahaga, yang susukan aku.. mama
Bila lapar, yang suapkan aku..mama
Bila keseorangan, yang sentiasa di sampingku.. mama
Kata mama, perkataan pertama yang aku sebut.. Ma!

Bila nangis, orang pertama yang datang ..bapa
Bila nak bermanja.. aku dekati bapa
Bila nak bergesel... aku duduk sebelah bapa
Bila sedih, yang boleh memujukku hanya bapa…..
Aku selalu teringatkan ..bapa

Bila sedih, aku mesti talipon... kakak
Bila seronok... orang pertama aku nak beritahu...kakak
Bila bengang.. aku suka luah pada ..kakak
Bila merajuk, yang datang pujuk aku juga.. kakak
Bila mau shoping baju…yang akan sponsor…kakak

Bila nak exam, orang paling sibuk nak tahu...abang
Bila buat hal, yang marah aku dulu...abang
Bila duit nak habis, orang pertama dalam kepala...abang
Bila hujung bulan, yang kirim duit......abang
Bila mau minta kebenaran pun mesti minta dari...abang

Yang selalu peluk dan cium aku sampai hari ni....mama
Yang selalu masakkan makanan kegemaran aku...mama
Yang selalu aku ingat...bapa
Yang selalu aku rindu...bapa
Yang selalu belikan aku barang-barang...kakak
Yang selalu berleter kat aku....kakak
Yang selalu nasihat aku....abang
Yang selalu aku takut...abang

dan aku....
entah bila...aku mampu balas jasa dorg dalam hidup aku...
entah bila...akan mampu sayang dorg mcm dorg syg aku..
apapun..aku tetap luv my family.....
Read more
  • 8:27:00 PTG
  • 0 comments
Utk sekian kalinya...
dibulan April...n3 baru.....dgn tajuk "menjaga hati....."huhu
Ntah la...napa lagu ni menjadi fav akhir2 ni.....
mmmm......blogger-emoticon.blogspot.com

Masih tertinggal bayanganmu
Yang telah membekas di relung hatiku
Hujan tanpa henti seolah pertanda
Cinta tak disini lagi kau telah berpaling

Biarkan aku menjaga perasaan ini
Menjaga segenap cinta yang telah kau beri

Engkau pergi aku takkan pergi

Kau menjauh aku takkan jauh

Sebenarnya diriku masih mengharapkanmu

Ooh oooh


Masih adakah cahaya rindumu

Yang dulu selalu cerminkan hatimu

Aku takkan bisa menghapus dirimu

Meski kulihat kini kau diseberang sana

Andai akhirnya kau tak juga kembali
Aku tetap sendiri menjaga hati

Sejujurnya diriku masih mengharapkanmu
Oh oohh


**yup....aku tetap akan menjaga hatiku.............**
** jgn cederakan hati sendiri.........****huhuhu
blogger-emoticon.blogspot.com
Read more
 

Copyright © 2010 Keep shining, keep smile!, All Rights Reserved. Design by DZignine