kecelaruanku II

Arghhhhhhh......blogger-emoticon.blogspot.com
Rasa tension nya....ada sesuatu yang x kena dlm hati ni...
susahnya nak dluahkan... xtaw mana nak mula..
apa nak ceta....
blogger-emoticon.blogspot.com

Tapi, yang pasti susah nya nak puaskan hati org....
At last, kita sendiri yang susah hati...
tOo sad....
blogger-emoticon.blogspot.com
Celaruuuuuuuuuuuuuuuu nya!!!

"Ya Allah, terima kasih atas rasa ini,
terima kasih atas mengingatkan hambamu yang semakin alpa ini..."

Sangat berharap hari esOk akan berlalu dgn cepat....
(i'll try........gv me chances..)

P/S: emOsi utk minggu ini sgt x stabil..
ada sesuatu yang sgt berat di hati ini..(biarla dulu...~~)


bila da celaru ni, ada jg baiknya, bila ada benda kita x sangka akhirnya jadik jg...
contohnya, emoticon ini akhirnya ada d blogku dgn hnya sekali pcubaan..hehehe

blogger-emoticon.blogspot.com
>heart<
nOorul



Read more

kecelaruanku

Jangan Terlalu Fikirkan ataupun Pedulikan

Hal Remeh Temeh....!!!

Tidak Ada Faedahnya pun!!!
Read more

Geram ngan diri sendiri!!!



Erkkkkk!!!
Kenapa aaa bila kita x suka sesuatu perkara atau benda tu, tp perkara tu jg kita suka buat..
tak paham!!!
Then, diri sendiri juga yg sakit hati!!!
Xda sapa yg suruh buat pun tp kenapa buat?!!!
Bila da geram, bila da sakit hati,
sapa juga yg tunggang tebalik??
padan muka diri sendiri!!!
Read more

Memory...

Kini gambar jadi tatapan....


JuniOr2 kesayangan kami..
Rabai&Christien
kami la penghuni MP1-3003


ahli M.A.K.D.A.L sejati...

blogger-emoticon.blogspot.com
us...with couple-t...
gambar ini menjadikan ia penting dalam memory ku..

blogger-emoticon.blogspot.com

>heart<
nOorul
Read more

All about 2009

  • 9:37:00 PTG
  • 0 comments


Org kata yg sdh tu sdh la...yg lepas tu, biar la..huhu...memang btul pun..tp bila kita pandang semula ke belakang utk mengambil pengajaran tidak salah kan..hehehe..(alasannn...) hihi... Tahun 2009 memang sgt bermakna dalam hidup ini...susah senang akhirnya berjaya jua ditempuh... bermula dengan seorang yang patah hati..(chewahhhh..wakakakaka..) bertukar menjadi seorang yg punya hati yang kuat...(yeah..its me..perasan...!!) hehe.. Bila baca balik entry2 awal2 thn lepas, nmpk sgt aku emo..wakakaka..lucu ada jgk!! belum matured kali...wakakakaka......

Kali ni story psl life campus...with my bestfriends!!! Opss...lupa maw gtaw...!! Masa sem5 kan aku ada pindah rmh baru...mksdnya pindah masuk kampus...yeah...disitulah susah senang bermula.. SUSAH SENANG KETIKA DARURAT AIR!!! Masa tu roomate aku, sapa lagi klu bkn c kecik A.Fitriani Acho...pindah rmh baru ni la kenal housemate2 baru...dua org bdk chOmot..Riana&Anis...Dsebabkan ketika itu kami adalah senior, maka dorg masih lagi segan2 ngan kami..wakakaka!! lucu gak bila ingat knal ngan dorg!!!.. tegur dlm rmh pun teragak2 ba..hahaha...tp setelah 6 bln bersama mereka, oh no!!!! rasa mcm mau lari ja dr dorg!! wakakkaa...main2 jak ba chomot2!!! Mulanya bilik kami asing2...tp bila sdh "terbiasa" bilik kami menjadi bilik mereka jg akhirnya!! the best memory ngan dorg, bila kami balik kelas, mereka spt menanti kepulangan kami...sedia menanti d pintu agar blh masuk ke bilik kami...hahahha

ahha...inilah mereka..hehehe
Riana & Anis


Sepanjang 6bln terakhir 2009, byk hbs kn masa d labuan..yalah, sdh U d sana, jd apalagi...study, makan, minum, tidur, mandi, g kelas, jalan2..semuanya menjadi rutin...pada masa ni la soal persahabatan, kepercayaan, kemampuan, teruji..huhu..x pyh la cerita psl tu..lebih baik itu ddiamkan hehehe... Anyway, byk sgt memori thn 2009 ni....kdg2 susah kita utk ungkapan, biar gambar jd tatapan...hehe

>heart<
nOorul (",)
Read more

I'm Here....

Finally...selepas lebih setahun lebih..akhirnya aku mengupdate blog ni...
Agak bersarang jg..sunyi...spt org pindah utk sekian lama, then balik semula...hehe...
Tfkir jg, knapa x update sblum ni aaa?? pdhal connection intrnt xpernah putus...mungkin idea yg putus...hahaha... Apa yg mau dceritakan d kali ni....? klu come back mesti wat best2 kan..hehe..idea-idea come to meeee....hehehe.. yeah, its come!!!!!

Cerita blog ni tputus brmula Julai 2009 kan...so..apa cerita setelah itu..?? huhu..so manyyyyyy...
last entry ceta psl housemate bru..rmh baru..sem baru....tp yg terjadi sebenarnya..xsmpai sbulan duduk rmh baru, akhirnya bpindah rmh baru lagi...hebatttt..!!! dpt housemate2 yang bru plak!! Paling best..yg tidak dketahui org...aku menjadi SETINGGAN YG BERJAYA...!!! hehehe!! hal paling besar aku buat tym stdy d U...nsb baik dpt grad!! wakakkaa...

Sbnarnya cerita 2009 terlalu byk.....ada yg berlaku tnpa d sangka..ada yg berlaku spt djangka... thn 2009 la yg byk memantangkn diri ini jujurnya...all about life!!! Ehm..apa kata ceta d entry baru...ckup la entry ni skadar utk mengumumkan kepulangan ku smula...hehehe... c u later!!

>heart<
nOorul (",)
Read more

when my world is shaking...!!!

mereka...mereka dan
mereka....

miSs them very much!!!
Read more
 

Copyright © 2010 Keep shining, keep smile!, All Rights Reserved. Design by DZignine