To Whom It May Concern

Salam semua... ;)
Waaa...sudah 10 Feb hari ni...12tgh mlm ni sudah masuk 11 Feb...
Cepat nya masa berlalu... Alih-alih, tinggal lagi 10bulan di tahun 2011...
Ehm...usaha lebih lagi untuk mencapai 5K !!! Ngeeee =)
Walaupun baru sebulan lebih kita di tahun 2011 ni...
tapi macam-macam perkara sudah berlaku kan...terutama pada diri saya sendiri...mmm..
Macam mana mahu tulis erk..?

Ok lah..actually saya mahu ucapkan "Terima Kasih"...
Kepada mereka-mereka yang caring sangat pasal saya...
Orang kata, bila ada orang yang caring maksudnya orang sayang pada kita...hihi..(perasan pun perasan la aaa...hihi)
Kalau lah betul itulah maksudnya..tQ banyak-banyak....
Saya juga sayang kamuuuuuuuuuuu........... =)

Family (my mama, my kakak, my abg & my power rangers, my pakcik, my babu, my kazens), My kawan2 & "orang tu..."

Terima Kasih banyak-banyak sebab selalu sokong utk apa yg telah saya lalui dan apa yang bakal lalui.... Apa yang boleh saya cakap skrg, the hard time finally gone..(sudah lama pun berlalu...) dan saya telah melaluinya dari awal lagi..memang tidak dinafikan, kadangkala pahit, kadangkala manis mcm gula...But dont worry, im very strOng fighter!!! hehehe!!! Terima kasih aa sebab hari-hari tanya..."ko ok?"...Jawapan kpd soalan itu..."saya sangat ok dan sudah lama ok" blogger-emoticon.blogspot.comhehehe.... Sekarang ni, saya sangat-sangat happy dengan life saya..hehehe... Bagi saya...relax and just go with the flow..kan..kan.kan... Terima kasih untuk doa yang baik-baik...InsyaAllah, kita sama-sama diberkati...Terima Kasih.

"Gloomy Gone, the Rainbow come and Shining!!!"

4 comments:

{ Encik Kamen } at: 11 Februari 2011 8:41 PG berkata...

noorul...
aku tanya nie, ko ok ka?hahaaha

{ Nrul Hearty } at: 11 Februari 2011 9:34 PG berkata...

kpd yg bertanya..soalan mu tu aku jwb...
"bikin panas ni urg taw"!! hahaha...

{ Zurina J. } at: 11 Februari 2011 11:41 PG berkata...

Macam stress pulak ko ni...sabar jak ya...byk² ingat mati. ihihi..
kalo stress, jumpa aku di sini...:D

{ Nrul Hearty } at: 11 Februari 2011 6:15 PTG berkata...

@Zurina J.

Bukan stress, tapi org yg stress tgk aku coOl..hehe

 

Copyright © 2010 Keep shining, keep smile!, All Rights Reserved. Design by DZignine