K.A.M.I - Dibulan kelahiran........

  • 12:38:00 PTG
  • 0 comments
Berikut disenaraikan kajian mengenai bulan dan sikap anda, yang telah dijalankan oleh Yang Berbahagia Dato’ Dr. Fadzilah Kamsah:

JANUARI : ERNIE TIGGER
* Bercita-cita tinggi dan orangnya serius, suka mendidik dan dididik.
* Sangat mudah melihat kelemahan orang dan suka mengkritik.
* Rajin dan setiap yang dibuat nampak keuntungan.
* Suka pada kecantikan, kekemasan dan teratur.
* Bersifat sensitif dan berfikiran mendalam.
* Pandai mengambil hati orang lain.
* Pendiam kecuali telah dirangsang..hik3....
* Agak pemalu dan mempunyai daya tumpuan yang sangat tinggi.
* Mudah mendisiplinkan diri sendiri.....(mana ada.....susah tul kc bangun pg..wakakak)
* Badannya sihat tetapi mudah diserang selsema.
* Bersikap romantik tetapi tidak pandai memperlihatkannya.
* Cukup sayang pada kanak-kanak.
* Suka duduk di rumah.
* Setia pada segala-galanya.
* Perlu belajar kemahiran bersosial.
* Sifat cemburu yang sangat tinggi


MAC : PUANG AG MINT

* Berpesonaliti menarik dan menawan.
* Mudah didampingi.
* Sangat pemalu dan pemendam rasa.....(teda kaitan ba....wakakaka...)
* Sangat baik secara semulajadi, jujur pemurah dan mudah simpati.
* Sangat sensitif pada perkataan yang dituturkan dan alam persekitaran.
* Suka pada kedamaian.
* Sangat peka pada orang lain.
* Sesuai dengan kerjaya yang memberi khidmat kepada orang lain.
* Tidak cepat marah dan sangat amanah.
* Tahu membalas dan mengenang budi.
* Pemerhatian dan penilaian yang sangat tajam.
* Kecenderungan untuk berdendam jika tidak dikawal.
* Suka berangan-angan.
* Suka melancong.
* Sangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggi.
* Kelam kabut dalam memilih pasangan...hahahahhaha
* Suka dengan hiasan rumahtangga.
* Punya bakat seni dalalm bidang muzik.
* Kecenderungan pada benda yang istimewa dan baik.
* Jangan terlalu mengikut selera atau perasaan


APRIL : it's me O'YOIE

* Sangat aktif dan dinamik.
* Cepat bertindak membuat keputusan tetapi cepat menyesal.
* Sangat menarik dan pandai menjaga diri.
* Punya daya mental yang sangat kuat.
* Suka diberi perhatian.
* Sangat diplomatik (pandai memujuk ).
* Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang.
* Sangat berani dan tiada perasaan takut.
* Suka perkara yang mencabar, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah.
* Emosi cepat terusik.
* Cuba kawal perasaan.
* Kecenderungan bersifat pendendam. (bahaya nih..............)
* Agresif dan kelam kabut dalam membuat keputusan.
* Kuat daya ingatan.
* Gerak hati yang sangat kuat.
* Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain.
* Berpenyakit disekitar kepala dan dada.
* Sangat cemburu dan terlalu cemburu



MEI : JENO

* Keras hati & tegas.
* Kuat semangat & bermotivasi tinggi.
* Pemikiran yang tajam.
* Mudah marah apabila tidak dikawal.
* Pandai menarik hati & perhatian orang lain.
* Perasaan yang amat mendalam.
* Cantik dari segi mental & fizikal.
* Tidak perlu dimotivasikan.
* Tetap pendirian, tetapi mudah dipengaruhi oleh orang lain.
* Mudah dipujuk.
* Bersikap sistematik (otak kiri).
* Suka berangan.
* Kuat daya firasat memahami apa yang terlintas di hati orang lain tanpa diberitahu....(ushhh....nda blh tapuk2 nih...hihi)
* Bahagian telinga & leher mudah diserang penyakit.
* Daya khayalan yang tinggi.
* Permikiran yang tajam.
* Pandai berdebat.
* Fizikal yang baik.
* Kelemahan sistem pernafasan.
* Suka sastera, seni & muzik serta melancong.
* Tidak berapa suka duduk di rumah.
* Tidak boleh duduk diam.
* Tidak punya ramai anak.
* Rajin dan bersemangat tinggi.
* Agak boros


JUN : FITRI & SARAH (susah sgt crik gmbr sarah sorg2...)
* Berfikiran jauh & berwawasan.
* Mudah ditawan kerana sikap baik.
* Berperangai lemah lembut.
* Mudah berubah sikap, perangai, idea dan mood.
* Idea yang terlalu banyak di kepala.
* Bersikap sensitif.
* Mempunyai pemikiran yang aktif (sentiasa berfikir).
* Sukar melakukan sesuatu dengan segera.
* Bersikap suka menangguh-nangguh.
* Bersikap terlalu memilih & mahukan yang terbaik.
* Cepat marah & cepat sejuk.
* Suka bercakap & berdebat....ni memang c fitri...kikikiki
* Suka buat lawak & bergurau.
* Otaknya cerdas berangan-angan.
* Mudah berkawan & pandai berkawan.
* Seorang yang sangat tertib.
* Pandai mempamerkan sikap.
* Mudah kecil hati.
* Mudah kena selsema.
* Suka berkemas.
* Cepat rasa bosan.
* Sikap terlalu memilih & cerewet.
* Kurang mempamerkan perasaan.
* Lambat untuk sembuh apabila terluka hati.
* Suka pada barang yang berjenama.
* Mudah menjadi eksekutif.
* Kedegilan yang tidak terkawal....hah, ni memang sarah!!!!
* Sesiapa yang memuji, dianggap musuh. Siapa yang menegur dianggap kawan.



NOVEMBER : YAYA


* Banyak idea dalam perkara.
* Sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya.
* Berfikiran kehadapan.
* Berfikiran unik dan bijak.
* Penuh dengan idea-idea baru yang luarbiasa.
* Pemikiran yang tajam.
* Daya firasat yang sangat halus dan tinggi.
* Sesuai jadi seorang doktor.....yaya...kami sakit.....hik3.....
* Cermat dan teliti.
* Personaliti yang dinamik.
* Sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia.
* Banyak berfikir, kurang bercakap (tipuuuuuuu...) tetapi mesra.
* Berani, pemurah setia dan banyak kesabaran.
* Terlalu degil dan keras hati.
* Apabila berkehendak sesuatu, akan diusahakan sehingga berjaya.
* Tak suka marah kecuali digugat.
* Mudah ambil berat terhadap orang lain.
* Pandai muhasabah diri.
* Cara berfikir yang lain dari orang lain.
* Otak yang sangat tajam.
* Pandai mendorong diri sendiri.
* Tidak hargai pujian.
* Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi apabila berkehendak sesuatu.
* Cuba sampai berjaya.
* Badan yang sasa.
* Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam dan romantik.
* Tidak pasti dengan hubungan kasih sayang.
* Suka duduk d irumah.
* Sangat rajin dan berkemampuan tinggi.
* Amanah, jujur, setia dan pandai berahsia.
* Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi.
* Bercita-cita tinggi.
* Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah

Read more

Hari yg Panjang +Tag dr LObessss.........(new fren..)

CETAKAN I

Sblm jwb tag LObessss...
Ni ada 1 cerita......Actually, ri ni bad day......smua yg nk dwat, smua xjd....sebab nya hnya bepunca krn 1...iaitu printer aku! blogger-emoticon.blogspot.com sapa2 yg cri psl ngan aku siang td, msti dpt free lagak ngeri dr aku!!!huhhh...saat2 mcm ni pla printer tu buang tebiat, langsung xnk on apatah lagi hdup. aku sms kakak aku gtaw kes printer aku ni (luah perasaan la konon), aku tulis..."printer aku xnk hdup"....dan x lama pas tu,kakak aku call..ngan selamba dia ckp.."da selamat dikebumikan?"..bek pnya soklan, aku pun ngan geram jwb, "xda sapa nk bc kn talkin!" huhhhh!!!!blogger-emoticon.blogspot.com Sepanjang ri ni jg aku jd mcm niblogger-emoticon.blogspot.com sama)..huhuhu! Oleh krn tensen sgt, baju da kering ada jd gunung atas ktil tu, printer tu a (kiranya muncung tu da nkku letak kat luar (xnk tgk, xnk kwn...wlupun sygblogger-emoticon.blogspot.com) mmmm...... (dlm delima....nk beli baru ataw x..?)

_____________________________________________________________

CETAKAN II
Jwb Tag dr LObesssssss

Here’s the rule:
Use Google Image to search the answers.
to the questions below. Then you must choose a picture in
the first page of results, and post it as your answer.
After that tag 7 people

(sori ek LObesss...x byk gmbr yg sesuwei ngan rule ni k...)

The Age of the next Birthday:
hik3...muda lagi la......tp ni umur utk thn ni,cuma blum sampai lagi.... thn dpn sndri kire ek...


Places I'd to visit???
nk nek cable car langkawi, nk g tmpat ni...sebab nk hilangkn rs gayat....hihihi.....


A favourite place??

(gmbr ni upload dr laptop sndri...hik3)
of cos la bilikkkk ku....uwaaaa....reaaalllly missshhhh my rooommmm..... =( (tmpt tido, tmpt layan perasaan, tmpt nagis..hihi...tmpt men tenet bila drmh la...)


A Favourite food....?

Ambuyaaaaattttttttttt.................mknn tradisi Papar.....huhuhuhu......

udang msk tempoyak!!! klu ada ori tempoyak lagi besttttt!!hihihi


A Favourite things??

potong kuku...sebabnya aku xpernah hilangkn nya+aku x pernah share ngan org.....aku pernah bad mood sbb cuai, then aku rasa aku hilangkn nya...rupany2 ada kat ayin...hihihihi


Nick name i had.....:

Oyoie....Nurul(ejaan fullnme Noorul k, jgn silap)......Yati (blh d bilang org panggil aku ngan mana ni....)
p/s: xda pic pon yg sesuwaaaiiiiiiii


Name of my love???


hihihihi............................................................................SULIT!!



Hobby??

bila d hostel - suka kemas rumah+sapu lantai+mop + masak...
bila d rumah- tgk tv........tidooooo
yg penting- ONLINE...wahahaha


A bad habit??

ni bukan la habit....tp bila bad mood terjadi.....amatla bahaya....!!!! be careful ek..-amaran awal,hihi-



My wishlist:


banyaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......byk sgtttttttttttttttttttttttt.....
tp utk masa terdekat ni....hopefully dpt lulus JPJ then dpt lesen kereta...yihaaaa.....blh drive...!!!hihihi....SEKIANNN...........................................

org2 yg nk d tag:
1) Oma
2) Kak Syida
3) Rien
4) Jeno
5) Kak Timah
6) Kak Jee
7) ntahhh la........


Read more

Islamic Hijri Calendar

  • 2:00:00 PTG
  • 0 comments
Read more

Kisah Cinta : Episod 2 : Aku dan Zu

Kesian Zu. 'Sorry' bebanyak la, Zu. Aku sekarang balik lambat dr kelas,pukul satu. Tu pun kalau takde kelas petang. Kalau ada kelas petang, harus aku terpele'ot. Balik je, lapar-lapar tu, aku terus je pergi cafe bwh. Bila sdh kenyang, aku tak lengah,terus tidur. blogger-emoticon.blogspot.comKadang-kadang sekejap, tp selalunya lama. Aku tahu, Zu. Dulu aku rajin jumpa kau 'time-time' macam ni, tapi sekarang aku pun tak tau kenapa aku tak dapat jumpa kau. Aku takde masa, Zu.blogger-emoticon.blogspot.com

Read more

Jawapan utk OMA + KAK TIMAH......

1. Do you think you're hot?

hotblogger-emoticon.blogspot.com?? em...like wht?? like Kate perry??hik3........ NEVER!!!

2. Upload your favorite picture of you!


3) Why do you like that picture?

gmbr ni masa raya aji bln12 lepas...suka sgt gmbr ni psl baju baru serba pink ni tlh tarik perhatian saudara mara terutamanye....
blogger-emoticon.blogspot.com....kikiki...

4) When was the last time you ate pizza

paling last........mmmm...bln11 lepas, tym exm....

5) The last song you listened to?

If I were a Boy by Beyonce....

6) What are you doing right now besides this?

Begosip
blogger-emoticon.blogspot.comngan fitri....heheheh

7) What name would you prefer besides yours?

mmmm.......no idea r8 now....

People To Tag :....Em yg ni aku tukar ckt soalan...sebabny...smua kwn2 da d tag.....

so, ni len ckit.

My Bestfrenz...
1) Fitri
2) Aznur
3) Mint
4) Ernie
5) Yaya
6) Sara

8) Who is number one?

- Fitri...mummy utk kami semua.....hihihi
- YDPA Persatuan Kaki Jalan
- Anytym, anywhere blh tido....huhuhu

9) Number three is having a relationship with?

- Wakakaka relationship???...Mint???...ada ke????
- Mint klu betul ada, gitau aku yaaa.....hihihi

10) Say something about number five?

- Yaya...c budak2....huhu...semua org taw pun.....
- Paling kecoh!!!!!
- Kaki bola!!! Liverpool Fan!

11) How about number four?

- Ernie...mmm.....apa ek??mmmmm........oooo..dia ni mumy tigger.....tigger die ni xpandai duk diam......hihi..
- panggilan len utk dia...c hape (kaki sms +kaki gayut...) hihihi
- x pandai masak...opssss termention......hihihi

12) Who is number two?

- Aznur
- no.1 panjang antara kami...hihihi..
- dlu rapat jg..kini..rapat jg la...kot...huhu
- berani bwa kereta tnpa lesen!!! (siap la ko, kena potong kaki)

13) Three things about no.6.

-suka sgt sabun...
-suka sgt hello kitty
-rmhtangga ngan yaya sering berantakan...wakakkaka







Read more

Kisah Cinta : Episod 1: Aku dan Su

Aku dan Su

Su, dah lama aku melupakan kau. Tak macam dulu. Contohnya tadi, aku betul-betul lupa, Su. Pagi tu, aku bangun lambat. Dekat-dekat pukul lapan. Kelam kabut blogger-emoticon.blogspot.com aku bersiap untuk ke kelas, mana tidaknya, malam tadi aku tidak tidur semalaman. Assignment bertimbun. Keje tutorial pla bykblogger-emoticon.blogspot.com.Lecturer-lecturer ni pun satu, macam dah pakat ramai-ramai je nak bagi assignment banyak-banyak. Menyesal aku tak siapkan awal-awal assignment tu. Kalau tak, takdela ia jadi macam ni. Minta maaf, Su. Aku bukannya tak nak jumpa kau, tapi kau faham-faham je lah keadaan aku. Bukan kau sorang je aku lama tak jumpa, Su. Zu pun lama aku tak jenguk.....

Read more

Perilaku berdasarkan Tarikh Lahir Islam

HIJRAH
Sekiranya anda mengetahui pada bulan Hijrah anda dilahirkan, menurut pengetahuan tradisional bulan itu mempunyai pengaruh yang tersendiri terhadap perilaku. Dicatatkan bagi menambahkan pengetahuan.

MUHARRAM
Bersifat pendiam, sihat fikirannya. Mungkin akan menjadi bodoh jika tidak mendapat didikan yang sempurna, walaupun begitu, jika dididik dengan baik, dia boleh menjadi cerdik kerana bakat fikiran yang pintar cerdas ada padanya. Dia mempunyai keinginan yang baik dan selalu berada dalam selamat.blogger-emoticon.blogspot.com

SAFAR
Tabiatnya buruk. Dia tidak suka mengakui kesalahannyablogger-emoticon.blogspot.com. lbubapanya perlu mendidiknya bagi menghilangkan tabiat buruk itu, jika tidak, kehidupannya akan menjadi susah di kemudian hari. Walaupun begitu, sekiranya dia melakukan sesuatu untuk kepentingan dirinya, selalunya ianya akan mendatangkan hasil.

RABIULAWAL
Perwatakannya baik. Mungkin dia akan mendapat pangkat besar, blogger-emoticon.blogspot.commenjadi orang berpengaruh atau kaya tanpa diduga. Dalam pekerjaan ramai yang suka. Sifat negatif dirinya termasuklah kurang sabar, hatinya keras dan mudah marah.

RABIULAKHIR
Perwatakannya jahat. Hatinya tidak tetap. Fikiran dan kemahuannya lemah, buruk nafsunya, kasar wataknya,blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com mudah mengangkat tangannya. Kehidupannya menjadi sukar kerana tabiat buruknya itu. Ibubapa menempuh kesukaran dalam mendidiknya.

JAMADIL AWAL
Dia mempunyai tingkat keyakinan yang tinggi. Dia berani dan nekad, kadangkala melakukan sesuatu yang bodoh atau bahaya. Walaupun begitu, keberanian dan tekadnya itu akan menunjukkan hasil usahanya, yang menemui kegagalan juga.blogger-emoticon.blogspot.com

JAMADIL AKHIR
Wataknya berani, dia hormatkan orang lain. Berbagai kepandaian ada padanya. Apabila dia tahu bahawa dia salah atau keliru maka dia mudah mengakuinyablogger-emoticon.blogspot.com, tapi bila dia tahu dia benar, pendiriannnya keras dan tidak mahu mengalahblogger-emoticon.blogspot.com Semasa kecilnya, ibubapanya perlu mendidiknya dengan baik agar terserlah sifat-sifatnya yang baik itu, kerana jika betul didikannya, masa dewasa ia akan menyenangkan kedua orang tuanya.

REJAB
Semasa kecilnya dia degil dan nakal. lbu bapanya patut mendidiknya dengan baik agar dia dapat menerapkan nilai-nilai yang baik. Ketika sudah dewasa, dia suka bersikap merendah diri dan bersikap tidak tahu menahu. Ini agak berlainan dari sikapnya semasa kecil. Walaubagaimanapun hidupnya selamat dan sentosa.

SYA'ABAN
Perwatakannya baik. Hidupnya selamat dan rezekinya tidak putus-putus. Sewaktu kecilnya dia mudah mengalah semasa bermain dengan kawan-kawan. Kelakuannya baikblogger-emoticon.blogspot.com, berbudi bahasa hingga semua orang sayang padanya. Masa dewasanya dia akan berjaya blogger-emoticon.blogspot.comdalam segala kerjayanya dan mudah mendapat rezeki.


RAMADHAN
Dia baik, pendiam, suka merendah diri. Dia tidak angkuh kepada teman yang dikenalinya. Dia tidak suka menonjolkan diriyablogger-emoticon.blogspot.com. Kehidupannya selalu selamat.

SYAWAL
Perwatakannya kerasblogger-emoticon.blogspot.com. Hatinya keras. Dia tidak suka dikalahkan oleh orang lain. Hal ini membahayakan hidupnya, oleh itu ibu bapanya perlulah mendidiknya dengan betul bagi menghilangkan tabiat buruknya itu. Jika tidak kehidupannya menjadi susah kerana perangai keras hatinya, dan dia selalu bergaduh terutamanya dalam hal mencari rezeki.

ZULKAEDAH
Perwatakannya pendiam. Banyak perkara baik pada dirinya berubah menjadi buruk. Dia banyak berfikirblogger-emoticon.blogspot.com, kerana sifat ini, satu hari nanti dia akan mendapat hasil yang baik dalam kehidupannya. Tetapi oleh kerana banyak berfikir, perbuatannya kadang kala menjadi keliru. Dia seharusnya bertindak tanpa terlalu banyak berfikir untuk mendapat hasil yang yang memuaskan.

ZULHIJJAH
Jika dia jahat dia terlalu jahat, jika baik terlalu baik pula. Dia sering mendapat padah dari perbuatannya sendiri. Dia sukar mengawal perasaannyablogger-emoticon.blogspot.com, kadangkala terlalu berlebih-lebihan atau sebaliknya. 0leh kerana dia tidak dapat memberikan garis pemisah, dia sukar mempertimbangkan baik buruk perbuatannya. Dia seringkali menyesal kerana kurang hati-hati dan kurang pertimbanganblogger-emoticon.blogspot.com.
Read more

kuliah mlm, subjek baru..hihi

akhirnya...dpt jg b'guru ngan syida wat template ni..huhu....
dpt jg bljr..hik3....pas ni blh explore sndiri...n blh carik anak murid len pla.huhu..
utk syida...TQ very2 much....mlm ni syida jd mcm niblogger-emoticon.blogspot.com..hihi, trus apply taw..pas ni x taw pla sapa anak murid syida..
utk oma...blogger-emoticon.blogspot.comhihihi...sj je oma..kcau2....hahahhaha......
pas ni mau tdo la blogger-emoticon.blogspot.com..klu asyik ngadap emoticon comey2 ni xpla tdo nti...
so..kena tahan2 dlu, esok siang blh explore lagi...blogger-emoticon.blogspot.com
Read more

this is me.....(^_^)

  • 9:26:00 PTG
  • 0 comments
Ehemmmm.....................................................
#nurul seorang yang tegas tp comel.. --> TQ2...hihi
#kenal btl2 masa semester 3...br tau yg nurul nie sbnrnye manja.. -->betul betul betul...hihi
#seorang yg rajin mengemas..org citer la...(bagus tu..hobi yg baik)
#ape lg erk???emm...suka bergaya..-->pengaruh dr kak ku cyg...
#kuat mkn ke???xpasti pulak..tp berat badannya xnaik2 pun.hehehe..jgn marah
#blh jd kadang2 tgk nurul nie pendiam..lebih suka mendengar..rasanya lah-->betulbetulbetul..
#nampak matured wpun akak lg tua..hihihi...
#sgt amik berat pd kwn2 nya..
#klu tegur akak mesti panggil "hai!kak ana"..malu pun ada sbb akak da tua..gurau je ye#last sekali akak selesa berkawan ngan nurul..wpun xrapat..

#by: kak ana...hihi
-->by: me....
Read more

aku d tag??biar btl ni??huuhu.....

  • 12:24:00 PTG
  • 1 comments
buka ja blog ri ni, baca kat shoutmix, kak ana tag aku....biar btl aku kna tag??huhu...da la baru je men benda ni....alih2 kena tag..huhu...xpe..xpe...i try my best......men je ape yg ada...hihi..kak ana jgn lupa bg markah...susah ni nk jwb essay ni..hihi......






(1) describe 10 things about the person who tagged you..(kena decribe psl kak ana.....hihi...)

1---org prtma sekali tag nrul sejak men blog ni......
2---selalu jln+ bekepit ngan kak timo...hihih..
3---org nya seriyus...hihi.....btl ke??hihi..betul3.....
4---nmpk je seriyus, tp senang nk dekati......
5---bdsrkn pemerhatian mata kasar...cewahhh...kak ana ni "independent"...(mata nrul yg nmpk ek..)hihi
6---sejak sem baru buka ni, kak ana selalu naik bus no.1...hihi..bagus2, semangat thn baru..hihi
7---kak ana suka cuba benda baru.....i know........huhu
8---selalu ckp yaya(mp1) dak serabai..hahhaha....(sy setuju....)
9---mMmM...apa lagi ek.......hahhhh..taw......kak ana da bepunya.hahahhah....(extra marks ni..hihi)
10--kak ana ni "senior" dikalangan kami yg junior lagi...opsss...termention pla.......hihi........



(2) Now u have to describe 10 things about yourself...(ni psl aku pla....huhu...)

--1>ayat skema....my name is noorul hayati binti ramlee........
--2>asal papar, penggemar ambuyat.....
--3>baru shj bejinak2 dlm bidg penulisan blog ni..alahai ayat2 skema lagi...hahha
--4>my brand new year resolution......naikkn berat bdn...(kurus sgt la...nk merasa pkai baju chantek2...)huhu
--5>dlm family....aku la paling manja.....betullll.........!!!
--6>kaki shoping bila sama2 kakak ku chayang.....
--7>patuh+ikut arahan abg..huhu........abg sulung ek.....
--8>SAYANG mama..............................syg sgt....sgt...sgt....sgt.......
--9>im in love......................................................stay d same...syg sgt ngan dia...hehehe.......
--10>kdg2 x phm ngan dri sndri.....


(3) ni dia...org2 yg aku nk tag.......


****rien.....my kazen ku chayang..****
****azno.....****
****kak timo...****
****kak syida...****
****kak ana lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................hihi****



Peraturan untuk menerima award ini ialah:


1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag(kalu tak nanti dier tak tau lak yang dier dah di tag)




*****
1.

2. Afzan
3. kak e-in
4. feera
5. kak ana
6. its me...nurul..hihi
7. next??the 5 list name tag yg aku da list..(rien, azno, kak timo, kak syida n sekali lg kak ana)
8. x tau ler sape
9. yang akan
10. reply tag ni..
************
Read more
 

Copyright © 2010 Keep shining, keep smile!, All Rights Reserved. Design by DZignine