All about 2009

  • 9:37:00 PTG
  • 0 comments


Org kata yg sdh tu sdh la...yg lepas tu, biar la..huhu...memang btul pun..tp bila kita pandang semula ke belakang utk mengambil pengajaran tidak salah kan..hehehe..(alasannn...) hihi... Tahun 2009 memang sgt bermakna dalam hidup ini...susah senang akhirnya berjaya jua ditempuh... bermula dengan seorang yang patah hati..(chewahhhh..wakakakaka..) bertukar menjadi seorang yg punya hati yang kuat...(yeah..its me..perasan...!!) hehe.. Bila baca balik entry2 awal2 thn lepas, nmpk sgt aku emo..wakakaka..lucu ada jgk!! belum matured kali...wakakakaka......

Kali ni story psl life campus...with my bestfriends!!! Opss...lupa maw gtaw...!! Masa sem5 kan aku ada pindah rmh baru...mksdnya pindah masuk kampus...yeah...disitulah susah senang bermula.. SUSAH SENANG KETIKA DARURAT AIR!!! Masa tu roomate aku, sapa lagi klu bkn c kecik A.Fitriani Acho...pindah rmh baru ni la kenal housemate2 baru...dua org bdk chOmot..Riana&Anis...Dsebabkan ketika itu kami adalah senior, maka dorg masih lagi segan2 ngan kami..wakakaka!! lucu gak bila ingat knal ngan dorg!!!.. tegur dlm rmh pun teragak2 ba..hahaha...tp setelah 6 bln bersama mereka, oh no!!!! rasa mcm mau lari ja dr dorg!! wakakkaa...main2 jak ba chomot2!!! Mulanya bilik kami asing2...tp bila sdh "terbiasa" bilik kami menjadi bilik mereka jg akhirnya!! the best memory ngan dorg, bila kami balik kelas, mereka spt menanti kepulangan kami...sedia menanti d pintu agar blh masuk ke bilik kami...hahahha

ahha...inilah mereka..hehehe
Riana & Anis


Sepanjang 6bln terakhir 2009, byk hbs kn masa d labuan..yalah, sdh U d sana, jd apalagi...study, makan, minum, tidur, mandi, g kelas, jalan2..semuanya menjadi rutin...pada masa ni la soal persahabatan, kepercayaan, kemampuan, teruji..huhu..x pyh la cerita psl tu..lebih baik itu ddiamkan hehehe... Anyway, byk sgt memori thn 2009 ni....kdg2 susah kita utk ungkapan, biar gambar jd tatapan...hehe

>heart<
nOorul (",)

0 comments:

 

Copyright © 2010 Keep shining, keep smile!, All Rights Reserved. Design by DZignine