Hari yg Panjang +Tag dr LObessss.........(new fren..)

CETAKAN I

Sblm jwb tag LObessss...
Ni ada 1 cerita......Actually, ri ni bad day......smua yg nk dwat, smua xjd....sebab nya hnya bepunca krn 1...iaitu printer aku! blogger-emoticon.blogspot.com sapa2 yg cri psl ngan aku siang td, msti dpt free lagak ngeri dr aku!!!huhhh...saat2 mcm ni pla printer tu buang tebiat, langsung xnk on apatah lagi hdup. aku sms kakak aku gtaw kes printer aku ni (luah perasaan la konon), aku tulis..."printer aku xnk hdup"....dan x lama pas tu,kakak aku call..ngan selamba dia ckp.."da selamat dikebumikan?"..bek pnya soklan, aku pun ngan geram jwb, "xda sapa nk bc kn talkin!" huhhhh!!!!blogger-emoticon.blogspot.com Sepanjang ri ni jg aku jd mcm niblogger-emoticon.blogspot.com sama)..huhuhu! Oleh krn tensen sgt, baju da kering ada jd gunung atas ktil tu, printer tu a (kiranya muncung tu da nkku letak kat luar (xnk tgk, xnk kwn...wlupun sygblogger-emoticon.blogspot.com) mmmm...... (dlm delima....nk beli baru ataw x..?)

_____________________________________________________________

CETAKAN II
Jwb Tag dr LObesssssss

Here’s the rule:
Use Google Image to search the answers.
to the questions below. Then you must choose a picture in
the first page of results, and post it as your answer.
After that tag 7 people

(sori ek LObesss...x byk gmbr yg sesuwei ngan rule ni k...)

The Age of the next Birthday:
hik3...muda lagi la......tp ni umur utk thn ni,cuma blum sampai lagi.... thn dpn sndri kire ek...


Places I'd to visit???
nk nek cable car langkawi, nk g tmpat ni...sebab nk hilangkn rs gayat....hihihi.....


A favourite place??

(gmbr ni upload dr laptop sndri...hik3)
of cos la bilikkkk ku....uwaaaa....reaaalllly missshhhh my rooommmm..... =( (tmpt tido, tmpt layan perasaan, tmpt nagis..hihi...tmpt men tenet bila drmh la...)


A Favourite food....?

Ambuyaaaaattttttttttt.................mknn tradisi Papar.....huhuhuhu......

udang msk tempoyak!!! klu ada ori tempoyak lagi besttttt!!hihihi


A Favourite things??

potong kuku...sebabnya aku xpernah hilangkn nya+aku x pernah share ngan org.....aku pernah bad mood sbb cuai, then aku rasa aku hilangkn nya...rupany2 ada kat ayin...hihihihi


Nick name i had.....:

Oyoie....Nurul(ejaan fullnme Noorul k, jgn silap)......Yati (blh d bilang org panggil aku ngan mana ni....)
p/s: xda pic pon yg sesuwaaaiiiiiiii


Name of my love???


hihihihi............................................................................SULIT!!



Hobby??

bila d hostel - suka kemas rumah+sapu lantai+mop + masak...
bila d rumah- tgk tv........tidooooo
yg penting- ONLINE...wahahaha


A bad habit??

ni bukan la habit....tp bila bad mood terjadi.....amatla bahaya....!!!! be careful ek..-amaran awal,hihi-



My wishlist:


banyaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......byk sgtttttttttttttttttttttttt.....
tp utk masa terdekat ni....hopefully dpt lulus JPJ then dpt lesen kereta...yihaaaa.....blh drive...!!!hihihi....SEKIANNN...........................................

org2 yg nk d tag:
1) Oma
2) Kak Syida
3) Rien
4) Jeno
5) Kak Timah
6) Kak Jee
7) ntahhh la........


2 comments:

{ (¯`(¯`·.~ Ary.Ahmad ~.·´¯)´¯) } at: 31 Januari 2009 9:21 PG berkata...

wahhhh!!! bagus2..tag petama dijawab dgn sempurna..hehehe..lepas ne buleh la kasi tag lagik...hehe =P

{ Oyoie Amemiya } at: 31 Januari 2009 1:20 PTG berkata...

wah...pas ni jg mangsa tag lagi ke....? huhuu

 

Copyright © 2010 Keep shining, keep smile!, All Rights Reserved. Design by DZignine